Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Un bazin olimpic

Un bazin olimpic
(0 voturi)
Miercuri, 27 Februarie 2013
Bazinul olimpic a fost receptionat de Primarie si in luna aprilie ar putea fi dat in folosinta. Au fost amenajate doua bazine de înot, unul mare, de dimensiuni olimpice ce va putea fi utilizat pentru competiţiile sportive si unul mic, destinat copiilor, dar si spatii de recuperare, de refacere si o capacitate pentru spectatori de 500 de locuri. Fiecare dintre bazine are propria staţie de filtrare, astfel că apa din bazine va fi schimbată extrem de rar. Investitia se ridica la 30 de milioane de lei fara TVA, 70% fiind fonduri europene.

Articole mai noi:

Hits: 819
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu