Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Un liceu cu traditie

Un liceu cu traditie
(3 voturi)
Miercuri, 17 Iulie 2013
Braşovul se poate lăuda cu licee de top, cu şcoli la care ultimele medii de intrare sunt peste 9.00, cu olimpici care au obţinut rezultate excepţionale, dar şi cu absolvenţi care au făcut cinste ţării peste hotare. Colegiul Grigore Moisil a obtinut rezultate extraordinare, ceea ce l-a facut sa fie tot mai cautat de elevi. Daca anul trecut ultima medie de admitere a fost 8.90, anul acesta a ajuns la 9.24, liceul urcand astfel pe locul II si depasind Colegiul Ioan Mesota.

Articole mai noi:

Hits: 1124
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu