Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Un nou acasa

Un nou acasa
(4 voturi)
Luni, 07 Aprilie 2014
Sunt ai nimanui dar se lupta zi de zi sa se descurce. Au alaturi un inger care ii sprijina si care se zbate sa amenajeze casa orfanilor dati afara de la orfelinat. Primaria le-a dat in folosinta un spatiu care are nevoie de multe reparatii. Aici sunt 16 camere care în mare parte vor fi compartimentate şi se vor crea dormitoare mai mici cu câte 2 -3 locuri. Odată finalizat centrul va putea adăposti şi pregăti pentru o viaţă independentă aproximativ 30 de tineri.

Articole mai noi:

Hits: 905
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 19 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 iulie
Emisiune 19 iulie

(Replica Braşovului)
Emisiune 19 iulie
Emisiune 18 iulie p1

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p1
Emisiune 18 iulie p2

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p2

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel