Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Un nou cod silvic in dezbatere

Un nou cod silvic in dezbatere
(2 voturi)
Vineri, 05 Septembrie 2014
Un nou proiect de cod silvic a fost principala tema supusa dezbaterii in cadrul intalnirii orgaizate de asociatia forestierilor din Romania desfasurata in Poiana Brasov. La intalnire a participat si ministrul delegat pentru Ape Paduri si Piscicultura, Doina Pana alaturi de reprezentanti ai administratorilor publici si privati de domenii forestiere. documentul redactat in aceste zile se doreste a fi transmis parlamentului spre aprobare si promulgare pana la inceputul lunii octombrie a acestui an.

Articole mai noi:

Hits: 880
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 15 iulie

(Zona Neutră)
Emisiune 15 iulie
Jurnal 15 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel