Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Un nou cod silvic in dezbatere

Un nou cod silvic in dezbatere
(2 voturi)
Vineri, 05 Septembrie 2014
Un nou proiect de cod silvic a fost principala tema supusa dezbaterii in cadrul intalnirii orgaizate de asociatia forestierilor din Romania desfasurata in Poiana Brasov. La intalnire a participat si ministrul delegat pentru Ape Paduri si Piscicultura, Doina Pana alaturi de reprezentanti ai administratorilor publici si privati de domenii forestiere. documentul redactat in aceste zile se doreste a fi transmis parlamentului spre aprobare si promulgare pana la inceputul lunii octombrie a acestui an.

Articole mai noi:

Hits: 1100
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu