Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Un nou pasaj

Un nou pasaj
(0 voturi)
Marţi, 30 August 2011
Pasajul rutier peste calea ferată de la strada Independenţei va avea două benzi de circulaţie, 9 deschideri şi va fi finalizăt până în 2013. În vederea sistematizării circulaţiei pe zona Tractorul s-au prevăzut a se executa bretele de legatură pentru racordarea str. Independenţei cu str. Gloriei şi Aluminiului . Lucrările au început deja şi constructorii susţin că sunt în grafic. Investiţia se ridică la 26 de milioane de lei din care Primăria va suporta 2%.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1290
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 28 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 28 septembrie
Jurnal 28 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 28 septembrie
Emisiune 28 septembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 28 septembrie
Jurnal 27 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting