Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Un proiect finalizat

Un proiect finalizat
(4 voturi)
Luni, 25 Ianuarie 2016
Clădirea Băii Comunale din oraşul Zărneşti a intrat într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare, la iniţiativa primarului Dorel Bîrlădeanu. După finalizarea lucrărilor noua clădire a căpătat o faţă modernă iar în incinta acesteia a fost amenajat un centru multifunctional. Astfel zărneştenii se pot bucura de un bazin de înot dar şi saună cu dotări ultra moderne, sală de fitness dar şi spaţii de joacă pentru copii. Întreaga investiţie a fost realizată exclusiv din bugetul primăriei.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1554
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu