Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Vankay recidiveaza

Vankay recidiveaza
(0 voturi)
Miercuri, 08 Aprilie 2009
Ladislau Vankay, proprietarul terenului de sub podul Darste a blocat din nou ocolitoarea orasului in aceasta dimineata, insa doar pentru jumatate de ora. Inarmat cu o panglica delimitatoare si un tub de vopsea, acesta a pus din nou pe jar politia rutiera. Vankay nu a mai fost bruscat si ridicat de pe proprietatea sa, insa oamenii legii l-au amenintat ca daca va mai recurge la masura blocarii accesului pe ocolitoare i se va intocmi dosar penal si risca pana la 2 ani inchisoare.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1235
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 noiembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 30 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 29 noiembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 29 noiembrie
Emisiune 28 noiembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 28 noiembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting