Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Vedetele se îmbracă de la Adela

Vedetele se îmbracă de la Adela
(0 voturi)
Marţi, 29 Mai 2012
Adela Diaconu si-a adus o parte din colectie la renumitul boutique-hotel Carol Parc unde s-a desfasurat targul Fashion in the Garden, un festival dedicat intregii familii, care a oferit invitatilor sai o privire unica asupra principalelor tendinte in moda pentru acest sezon. Acesta a fost primul eveniment la care Adela Diaconu a participat cu creatiile sale. Un eveniment de clasa si prestigiu, fiind gazduit de catre unul dintre furnizorii Casei Regale a Romaniei printr-un parteneriat special cu alti colaboratori de seama ai Casei Regale, precum Alexandru Ciucu, Doina Levintza, Kristina Dragomir si altii. Vedetele au fost impresionate de creatiile Adelei. Astfel Dana Savuica, Bianca Ionita, Cristina Herea, Ana Maria Cornea, Kristina Dragomir, Anca Radulescu au zabovit minute in sir admirand rochiile iar Dana Savuica si Cristina Herea si-au cumparat doua tinute de seara.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 941
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 septembrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Subiecte grele)
Emisiune 17 septembrie
Jurnal 17 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu