Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Viaţă pentru Andrei

Viaţă pentru Andrei
(3 voturi)
Joi, 05 Septembrie 2013
100.000 de euro, atât valorează viaţa unui copil de nici 3 ani. Andrei a fost diagnosticat cu cancer la abdomen şi cu toată chimioterapia facută, medicii români au ridicat neputincioşi din umăr. Singura soluţie pe care au găsit-o părinţii a fost tratamentul într-o clinică din Germania. Din păcate medicii de acolo nu mai vor să audă de România pentru că factura pe care Guvernul o are de plătit pentru formularul E112 este uriaşă. Doar oamenii cu suflet mare mai pot salva viaţa lui Andrei.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 844
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 septembrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Subiecte grele)
Emisiune 17 septembrie
Jurnal 17 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu