Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Viitorii olimpici

Viitorii olimpici
(5 voturi)
Miercuri, 28 Decembrie 2011
Camelia Potec, fosta campioană olimpică la înot, a fost darul lui Moş Crăciun pentru copiii de la o şcoală privată de înot din Braşov. Preţ de câteva ore, Potec a împărţit, la Hotelul "Aro Palace" cadouri şi a dat autografe celor mici, care visează ca într-o zi să-i calce pe urme. Camelia Potec a vorbit şi despre satisfacţiile pe care le-a avut în 2011, dar gândul îi zboară tot la Olimpiada din 2012, de la Londra.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 3125
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 25 iunie

(My CLINIQ)
Emisiune 25 iunie
Emisiune 25 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 25 iunie
Jurnal 25 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 iunie
Emisiune 24 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 24 iunie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel