Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Viv'Arte

Viv'Arte
(4 voturi)
Marţi, 31 Iulie 2012
Începutul lunii august va aduce în faţa melomanilor braşoveni o nouă ediţie a concertelor estivale organizate de către Biserica Neagră alături de Primăria Braşov şi Consiliul Judeţean Braşov. Ediţia din acest an este una cu totul specială pentru că se împlinesc 60 de stagiuni consecutive în care organişti cunoscuţi au prezentat publicului lucrări muzicale de o mare bogăţie spirituală. Tot cu acestă ocazie se va lansa şi o nouă fundaţie culturală intitulată Forum ARTE al cărui obiectiv este acela de a promova arta, cultura şi patrimonul oraşului dar mai ales de a încuraja copiii şi tinerii talentaţi.

Articole mai noi:

Hits: 850
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 septembrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Subiecte grele)
Emisiune 17 septembrie
Jurnal 17 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu