Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Vox populi

Vox populi
(2 voturi)
Miercuri, 01 Februarie 2012
Într-o zi auzim una, a doua zi totul se schimbă. Guvernul şi preşedinţia continuă politica incoerenta prin care aruncă praf în ochii celor nemulţumiţi. Premierul a promis bugetarilor o creştere salarială de 5 procente începând cu a doua jumătate a acestui an. În replică, Preşedintele Băsescu a ieşit ieri şi a declarat cu nonşalanţă că nu a identificat în buget nicio sursă de unde ar putea tăia pentru a mări pensiile şi salariile. Ce spun braşovenii cărora li s-a sugerat că ar fi bine să strângă cureaua şi să suporte în continuare măsurile de austeritate, aflaţi din materialul următor realizat de Bogdan Vărzaru şi Laurenţiu Tănăsescu.

Articole mai noi:

Hits: 841
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 septembrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Subiecte grele)
Emisiune 17 septembrie
Jurnal 17 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu