Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Vreme trece, vreme vine

Vreme trece, vreme vine
(1 vot)
Vineri, 14 Ianuarie 2011
Poeziile lui Mihai Eminescu au reusit prin valoarea lor sa dainuieasca peste veacuri si sa impresioneze cititorii de toate varstele si ca in fecare an, in preajma zilei de 15 ianuarie, lumea culturala se pregateste sa il comemoreze. De aceea Libris a organizat un eveniment in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si mai multe scoli generale prin care au tinut sa demonstreze ca emotia artistica a poeziilor reuseste sa ii cuprinda si pe tinerii din zilele noastre.

Articole mai noi:

Hits: 1326
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 6 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 6 februarie
Emisiune 6 februarie

(La Ţintă)
Emisiune 6 februarie
Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel