Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Vremea nemâniei

Vremea nemâniei
(0 voturi)
Marţi, 11 Octombrie 2011
Vremea nemâniei, un titlu sugestiv pentru spectacolul celui care cântă satul românesc, aşa cum era în vremurile trecute. Tudor Gheorghe i-a încântat aseară pe braşovenii prezenţi la Reduta pentru a-I asculta. Ce-I place să interpreteze, care sunt poeţii preferaţi, de ce nu există nimeni care sa-I calce pe urme şi cu ce ar trebui să rămână cei care il ascultă? Raspunsurile le aflaţi în interviul realizat în exclusivitate de Wilhelmina Keul şi Bogdan Vărzaru.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1512
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 septembrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Subiecte grele)
Emisiune 17 septembrie
Jurnal 17 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu