Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Zilele recoltei la Prejmer

Zilele recoltei la Prejmer
(2 voturi)
Miercuri, 11 Octombrie 2017
Prejmerenii dar şi turiştii sunt asteptaţi în acest sfârşit de săptămână la sărbătoarea devenită tradiţie “Zilele Recoltei”. Organizatorii au pregătit multe suprize atât culinare cât şi artistice. Manifestarea a fost reluată în anul 2016 după o perioadă de pauză din dorinţa comunităţii de a promova produsele tradiţionale locale dar şi din zonele învencinate. Tot cu acest prilej colegiul “Ţara Bârsei” din Prejmer aniversează 55 de ani de la înfiinţare, motiv pentru care elevii şi cadrele didactice au pregătit o serie de activităţi. Alături de primăria localităţii s-au alăturat Asociaţia Crescătorilor de Animale Agro-Zoo Prejmer, Agenţia Metropolitană Braşov şi Serviciul de Cultură Tradiţională Braşov.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 819
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 26 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 26 noiembrie
Jurnal 26 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 noiembrie
Emisiune 26 noiembrie

(La Ţintă)
Emisiune 26 noiembrie
Jurnal 25 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 noiembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu