Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Ziua Holocaustului

Ziua Holocaustului
(3 voturi)
Miercuri, 09 Octombrie 2013
9 octombrie 1941 va ramane in istorie ziua in care a inceput deportarea evreilor din Bucovina in Transnistria. Pentru a marca inceputul holocaustului, Asociatia evreilor din Brasov alaturi de inspectoratul scolar, sub patronajul Prefecturii Brasov, a organizat o comemorare la care au luat parte invitati de onoare si elevi. Reprezentantii evreilor se arata ingrijorati de modul in care tinerii sunt informati despre evenimentele din acea perioada dar si de aparitia a numeroase formatiuni extremiste si spun ca este momentul ca parintii si autoritatile sa faca mai mult.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1038
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu