Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** [email protected] *** telefax 0368 446046

AutoChelu - un service auto complet și complex

AutoChelu - un service auto complet și complex
(0 voturi)
Luni, 09 Martie 2020
AutoChelu De-a lungul vieții, căutăm în jurul nostru profesionalism și certitudinea că indiferent ce probleme am avea, oamenii competenți vor ieși la iveală pentru a ne sări în ajutor. Și, pentru că întotdeauna ne gândim la binele nostru, dar și la al celor din jur, mașina cu care ne deplasăm trebuie să fie în perfectă stare de funcționare.
La Brașov există singurul service din România dotat cu echipamente revoluționare de geometrizare și dejantare a roților. AutoChelu este un service auto complet și complex care a parcurs toate etapele firești ale unei afaceri; de la stadiul de simplă vulcanizare a devenit astăzi, după 15 ani de experiență, un loc în care nu doar se repară mașini, ci se găsesc soluții la probleme de mobilitate și siguranță. Utilajul robotizat Hunter Revolution este în top 20 al echipamentelor auto la nivel mondial.
Cu o medie record de doar 2 minute pentru schimbarea unei anvelope, fără teama că-ți va zgâria janta, utilajul din dotarea AutoChelu oferă automatizare completă. Asta înseamnă că în maximum 30 minute poți pleca din service cu garanția că roțile mașinii tale sunt impecabile. Erorile umane ies din ecuație pentru că întreg procesul este robotizat. La AutoChelu geometrizarea roților se realizează prin cea mai inovativă tehnologie în domeniu.
Un echipament sustenabil, independent de manevrarea umană și cu o precizie extremă, sistemul avangardist prin care mecanicul nu atinge roata te asigură că jantele mașinii tale nu vor fi zgâriate. În secolul vitezei când oamenii trăiesc grăbindu-se, procesul de aliniere a roților în service-ul AutoChelu se derulează foarte rapid, astfel încât să nu pierzi timp și energie așteptând. Service-ul AutoChelu este cu și despre oameni, iar forța de muncă este cheia pentru mulțumirea clienților.
Echipa atelierului are un lait motiv: pasiunea pentru domeniul auto. Așa se face că ingineri cu experiență, maiștri cu specializări la nivel internațional și oameni dedicați din administrație și-au unit forțele și au pus baze solide spre relații care lasă un impact pozitiv în comunitatea brașoveană și nu numai. Fiecare mașină care iese din atelier reprezintă o nouă carte de vizită, iar în ani numărul acestora a crescut până la ordinul zecilor de mii.
Staff-ul și clienții au dezvoltat adevărate relații de prietenie bazate pe încredere dobândită prin profesionalism, promptitudine și exigență. Serviciile oferite de AutoChelu sunt structurate astfel încât să ofere soluții complete pentru conducătorii auto. Gama cuprinde verificări, întreținere și reparații pentru sistemul de rulare, de frânare, de suspensie, de direcție, de transmisie ori de climatizare al autovehiculelor. Miza timpului a condus către extinderea serviciilor și în afara perimetrului service-ului.
Echipa AutoChelu răspunde non-stop la solicitări pentru vulcanizare mobilă sau tractări auto și ajută conducătorii auto atunci când au cea mai mare nevoie. În plus, cel mai modern service auto Brașov este dotat cu o stație ITP complet autorizată R.A.R. pentru o gamă largă de autovehicule. Crezi că în zilele noastre mai există servicii sau produse de calitate la prețuri mai mici decât media din piață? Ei bine, la AutoChelu costurile sunt complet transparente, defalcate și stabilite în funcție de operațiuni.
Ca să te convingi că poveștile frumoase sunt construite cu multă muncă, implicare și rigurozitate, hai la noi în service ca să trăiești o adevărată experiență!

Articole mai noi:

Hits: 948
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 23 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 iunie
Emisiune 23 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 iunie
Emisiune 23 iunie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 23 iunie
Jurnal 22 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 iunie