Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

FIN-ECO SA asigură și în această perioadă eliminarea controlată a deșeurilor menajere neperic

FIN-ECO SA asigură și în această perioadă eliminarea controlată a deșeurilor menajere neperic
(0 voturi)
Miercuri, 18 Martie 2020

FIN-ECO, operatorul depozitului ecologic de deșeuri Brașov, continuă activitatea la nivel maxim și în aceste zile, preluând și eliminând deșeurile menajere din județ, la fel ca până acum. Compania face apel la persoanele fizice și juridice ca, pe cât posibil, să colecteze separat deșeurile pentru a reduce cantitatea destinată eliminării prin depozitare, arătând astfel respect și înțelegere față de munca angajaților care lucrează continuu, chiar și în această perioadă sensibilă creată de epidemia de Covid-19. Activitatea de eliminare controlată a deșeurilor este un serviciu de interes public ce se desfășoară în permanență, pentru siguranța mediului și a comunității.

depozit_fin-eco.jpg

„A colecta separat înseamnă, printre altele, a diminua cantitatea de deșeuri care va fi eliminată prin depozitare dar și a ușura din munca oamenilor care în aceste zile lucrează în domeniul salubrizății și fac aceleași eforturi ca și până acum pentru a reduce responsabil deșeurile menajere. Activitatea noastră este un serviciu de interes public ce în mod obliatoriu trebuie să funcționeze în permanență, pentru siguranța comunității. Sperăm ca apelul nostru la responsabilitate să ajungă la cât mai mulți cetățeni care să înțeleagă importanța serviciului noastru și să îl susțină", este apelul FIN-ECO.

Articole mai noi:

Hits: 704
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
PSD
PNL

Materiale video recente

Emisiune 12 aprilie p2

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 12 aprilie p2
Jurnal 12 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 12 aprilie
Emisiune 12 aprilie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 12 aprilie
Jurnal 11 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 11 aprilie

Hart Hotel