Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Lucrătorii Depozitului Ecologic de Deșeuri Brașov rămân în sprijinul comunității brașovene

Lucrătorii Depozitului Ecologic de Deșeuri Brașov rămân în sprijinul comunității brașovene
(3 voturi)
Marţi, 14 Aprilie 2020

Echipamente suplimentare de maximă protecție comandate de operatorul depozitului, FIN-ECO SA, au ajuns la angajații care în fiecare zi lucrează în sectorul de sortare și eliminare a deșeurilor. Peste echipamentul obişnuit de lucru, format din salopete, bocanci și mănuși, lucrătorii sunt dotaţi cu combinezoane speciale, cu glugă și măști de protecție, cu filtru. În acest fel, ei își vor continua activitatea în deplină siguranță, în perimetrul depozitului de deșeuri, chiar și în această perioadă dificilă creată de răspândirea CoVID-19.

echipament_angajati.jpg

„După angajaţii din Sănătate, care sunt în prima linie în această perioadă dificilă la nivel mondial, considerăm că lucrătorii din salubritate au un rol crucial în susţinerea demersurilor de stopare a riscului de răspâdire a pandemiei. Angajaţii noştri sunt cei care, la Braşov, se ocupă de eliminarea controlată a deşeurilor menajere preluate de la populaţie, asigurând continuitatea unui serviciu absolut cu necesar pentru un mediu sănătos şi curat. De aceea, în paralel cu dezinfecţiile în perimetrul Depozitului, am asigurat şi o protecţie sporită a lucrătorilor şi vom face acest lucru în continuare, pentru a rămâne alături de comunitatea braşoveană, în această luptă", spun reprezentanţii FIN-ECO, companie care operează Depozitul Ecologic de Deşeuri Braşov.

În perimetrul Depozitului Ecologic de Deşeuri lucrează aproximativ 50 de oameni. Aceştia sunt implicaţi zilnic în tratarea şi eliminarea, în medie, a 480 de tone deşeuri menajere preluate din tot judeţul Braşov. Depozitul operat de FIN-ECO a fost deschis în 2004, se întinde pe 27 de hectare şi are o capacitate de 11.230.000 mc, fiind singura platformă din judeţ, amenajată conform normelor, pentru eliminarea deşeurilor menajere. Serviciile Depozitului sunt asigurate permanent, continuitatea lor fiind un element de bază pentru asigurarea unui mediu sănătos.


Articole mai noi:

Hits: 904
 
Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 23 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 iunie
Emisiune 23 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 iunie
Emisiune 23 iunie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 23 iunie
Jurnal 22 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 iunie