Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Stagiunea estivală a Operei și Filarmonicii

Stagiunea estivală a Operei și Filarmonicii
(1 vot)
Miercuri, 07 Iulie 2021
 
În această vară, Filarmonica și Opera Brașov vor aduce muzica în spațiile publice deschise din municipiul Brașov, în cadrul unor concerte dedicate publicului brașovean, dar și turiștilor care ne vizitează orașul. Programul artistic pregătit de cele două instituții de cultură este unul care se adresează tuturor iubitorilor de muzică, nu doar celor care merg regulat la concertele operei și filarmonicii. Opera le va oferi spectatorilor Gala Verdi, dar și Gala Eugen Doga, spectacol de balet, dar și spectacolul pentru copii ,,Povestea păpușilor și a prințesei Maya”. Și Filarmonica vine cu un program variat, dedicat tuturor iubitorilor de muzică de calitate, de la jazz, la muzică din filme, ,,360 de ani de muzică în 3600 de secunde”, la muzică din perioada interbelică.
 
Majoritatea concertelor vor fi în Piața Sf. Ioan, dar și în Piațeta Brassai, în cartierul Bartolomeu - Avantgarden, și chiar la unul dintre mall-urile din Brașov, pentru a oferi la cât mai mulți brașoveni posibilitatea de a asista la concertele celor două instituții din subordinea Municipalității.
 
Primele concerte au avut loc week-end-ul trecut - sâmbătă a avut loc concertul simfonic estival avându-l dirijor pe Cristian Oroșanu și solist pe pianistul Horia Mihail, iar duminică,Opera Brașov a pus în scenă ,,American Dream”, dedicat Zilei Naționale a Statelor Unite, avându-i ca invitați pe Paula Seling și Andrei Tudor. Marți, 6 iulie, a fost ziua dedicată jazz-ului avându-i protagoniști pe muzicianul Adrian Nour și formația sa.
 
În week-end-ul care urmează, în Piața Sf Ioan, sâmbătă va fi concertul simfonic ,,360 de ani de muzică în 3600 de secunde”, avându-l ca solist pe violonistul Florin Ionescu-Galați, iar duminică se va desfășura concertul ,,Opereta, dragostea mea”. Ambele concerte încep la ora 19.00. Accesul la toate spectacolele este gratuit, cu respectarea prevederilor legale privind restricțiile impuse de pandemie.

Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 455
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 26 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 26 ianuarie
Emisiune 26 ianuarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 26 ianuarie
Jurnal 25 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 ianuarie
Emisiune 25 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 25 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel