Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

First Job School organizează CEL MAI MARE TÂRG AL LOCURILOR DE MUNCĂ

First Job School organizează CEL MAI MARE TÂRG AL LOCURILOR DE MUNCĂ
(0 voturi)
Miercuri, 22 Septembrie 2021
 
First Job School organizează în perioada 23-24 septembrie CEL MAI MARE TÂRG AL LOCURILOR DE MUNCĂ. Evenimentul, care va avea loc la Casa Armatei Brasov, va găzdui peste 50 angajatori din județele Brașov și Covasna care pun la dispoziția participanților peste 300 locuri de muncă.
 
Târgul se adresează persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă dar și angajaților care doresc să-și schimbe locul de muncă. Ofertele de angajare acoperă majoritatea domeniilor de activitate vizând atât poziții entry level cât și top management din: turism, alimentație publică, IT, producție, administrativ, comerț, servicii, etc. Angajatorii caută atât muncitori necalificați cât și specialiști în diverse domenii. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc să lucreze în străinatate cu salarii pornind de la 1500 euro/lună, fără comision de recrutare și pentru studenți/absolvenți. Organizatorii preconizează participarea a peste 1000 de candidați.
 
Organizatorul evenimentului face parte dintr-un grup de firme existente pe piață de peste zece ani, recunoscute pentru serviciile de calitate oferite în domeniul formării profesionale a adulților și în domeniul resurselor umane. First Job school a certificat peste 5000 persoane în diverse meserii, fiind lider de proiect în mai multe proiecte cu finanțare europeană neramursabilă, a consiliat și plasat peste 3000 persoane.
 
First Job School are experienta în a organiza evenimente de amploare, organizând și alte târguri de locuri de muncă, conferințe, seminarii și campanii, de interes național, în domeniul resurselor umane și al formării profesionale. Evenimentul iși propune să atragă candidați atât din mediul urban și rural, interesați de găsirea/schimbarea locului de muncă, în toate domeniile de activitate, vizând poziții de Entry Level până la Top Management.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1093
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
PSD
PNL

Materiale video recente

Emisiune 24 aprilie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 24 aprilie
Jurnal 24 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 aprilie
Emisiune 24 aprilie 2024

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 24 aprilie 2024
Emisiune 24 aprilie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 24 aprilie

Hart Hotel