Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Începe recrutarea recenzorilor pentru Recensământul Populației 2021

Începe recrutarea recenzorilor pentru Recensământul Populației 2021
(1 vot)
Joi, 20 Ianuarie 2022
 
Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor este o cercetare statistică de mare anvergură, care are ca obiectiv prioritar producerea de statistici oficiale naţionale şi europene, sub forma unor indicatori statistici, în condiţii de calitate, privind numărul şi distribuţia teritorială a populaţiei rezidente, a structurii demografice şi socioeconomice, date referitoare la gospodăriile populaţiei, precum şi la fondul locativ, condiţiile de locuit ale populaţiei şi clădirile în care se situează locuinţele.
 
Calendarul de desfășurare a Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor: 1 februarie – 13 martie 2022: Preluare date din surse administrative şi încărcare bază de date RPL 2021 14 martie – 15 mai 2022: Autorecenzare online a populației și autorecenzare asistată de către recenzori autorizați (metoda CAWI) 16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă, în gospodării (cu ajutorul tabletelor).
 
Activitatea recenzorilor pentru autorecenzare asistată și a recenzorilor prin interviu față în față, în gospodării, se va desfășura astfel: 14 martie – 15 mai 2022:
 
Autorecenzare asistată în sedii prestabilite 16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă, în gospodării (cu ajutorul tabletelor).
 
Condiții de eligibilitate minime: Studii medii, disponibilitate de operare a tabletei electronice.
Pentru includerea în baza de date a recenzorilor și realizarea selecției vă rugăm completați următorul chestionar:
 
Termen limită: 28 Februarie 2022. Selecția persoanelor va fi realizată de către Direcția Județeană de Statistică Brașov prin Unitatea Județeană de Implementare a Recensământului, în colaborare cu Comisia Județeană RPL 2021 și Comisiile Locale RPL 2021.

Articole mai noi:

Hits: 743
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
PSD
PNL

Materiale video recente

Emisiune 24 aprilie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 24 aprilie
Jurnal 24 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 aprilie
Emisiune 24 aprilie 2024

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 24 aprilie 2024
Emisiune 24 aprilie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 24 aprilie

Hart Hotel