Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Începe recrutarea recenzorilor pentru Recensământul Populației 2021

Începe recrutarea recenzorilor pentru Recensământul Populației 2021
(1 vot)
Joi, 20 Ianuarie 2022
 
Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor este o cercetare statistică de mare anvergură, care are ca obiectiv prioritar producerea de statistici oficiale naţionale şi europene, sub forma unor indicatori statistici, în condiţii de calitate, privind numărul şi distribuţia teritorială a populaţiei rezidente, a structurii demografice şi socioeconomice, date referitoare la gospodăriile populaţiei, precum şi la fondul locativ, condiţiile de locuit ale populaţiei şi clădirile în care se situează locuinţele.
 
Calendarul de desfășurare a Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor: 1 februarie – 13 martie 2022: Preluare date din surse administrative şi încărcare bază de date RPL 2021 14 martie – 15 mai 2022: Autorecenzare online a populației și autorecenzare asistată de către recenzori autorizați (metoda CAWI) 16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă, în gospodării (cu ajutorul tabletelor).
 
Activitatea recenzorilor pentru autorecenzare asistată și a recenzorilor prin interviu față în față, în gospodării, se va desfășura astfel: 14 martie – 15 mai 2022:
 
Autorecenzare asistată în sedii prestabilite 16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă, în gospodării (cu ajutorul tabletelor).
 
Condiții de eligibilitate minime: Studii medii, disponibilitate de operare a tabletei electronice.
Pentru includerea în baza de date a recenzorilor și realizarea selecției vă rugăm completați următorul chestionar:
 
Termen limită: 28 Februarie 2022. Selecția persoanelor va fi realizată de către Direcția Județeană de Statistică Brașov prin Unitatea Județeană de Implementare a Recensământului, în colaborare cu Comisia Județeană RPL 2021 și Comisiile Locale RPL 2021.

Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 277
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 16 mai

(Ştirile Nova)
Jurnal 16 mai
Emisiune 16 mai

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 16 mai
Emisiune 16 mai

(La Ţintă)
Emisiune 16 mai