Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Mos Craciun la TeX Brasov

Mos Craciun la TeX Brasov
(2 voturi)
Joi, 16 Decembrie 2021
Moș Crăciun a „lucrat" și anul acesta prin intermediul Asociației Comunitare Transilvania Expres, trimițându-le numeroase daruri copiilor și adolescenților din centre de plasament din județul Brașov, cu doar câteva zile înainte de nașterea Domnului.
Campania „Sacul lui Moș Crăciun" a fost derulată pentru al VIII-lea an și a fost și de această dată încununată de succes.
Astfel, încărcate cu multe cadouri, ajutoarele Moșului au mers, ieri, la unități din Tărlungeni, Teliu, Lunca Câlnicului și din Dacia, unde au fost întâmpinate cu emoție și bucurie de către beneficiari.

mctex1.jpgmctex2.jpg

Pachetele pregătite pentru ei au fost personalizate și au conținut dulciuri, sucuri, produse de panificatie si patiserie, halate de baie, produse de igienă personală, prosoape, papuci de casă, lenjerie intimă, pulovere, hanorace, bocanci și alte articole necesare copiilor.
De asemenea, au fost oferite alimente (mezeluri, brânzeturi, lactate), pentru bucătării, dar și produse de curățenie, uscătoare de rufe, fețe de masă, servețele, iar surprizele nu s-au oprit aici: Din banii strânși, au fost cumpărate și coșuri de baschet cu suport, seturi de badmington, mingi de fotbal și baschet, jocuri, produse de papetărie, rechizite.

Mos Craciun TEX BrasovMos Craciun TEX Brasov

Beneficiarii au fost încântați de cadourile primite.
Surprize frumoase au fost, însă, de ambele părți! Pentru a-și arăta recunoștința, copiii de la casele de tip familial „Lizuca" și „Patrocle" au făcut cu mânuțele lor o felicitare frumoasă, în spiritul sărbătorilor de iarnă, cu care i-au impresionat pe musafirii veniți să le ofere cadouri.

Mos Craciun TEX BrasovMos Craciun TEX Brasov

„Copiii de la «Lizuca» și «Patrocle» vă mulțumesc din suflet! Sărbători fericite!", este mesajul lor, pentru toți cei care s-au implicat în campanie.
Mulțumiri au venit și din partea celor care au grijă de copii, zi de zi.
„«Cred că suntem pe Pământ pentru acest lucru unic: să iubim», spunea Radu Beligan.
Dăruind copiilor, îi învățăm să dăruiască la rândul lor.
Am pierdut șirul sărbătorilor în care echipa Asociatiei Comunitare Transilvania Expres (TEX Brașov) se implică pentru copiii din centrele de plasament, în fiecare an. Fiecăruia, inclusiv sponsorilor, le doresc sărbători cu sănătate, liniște, speranță și iubire!

mctex7.jpg

Fiți binecuvântați, prieteni dragi!", a transmis și Gabriela
Burulean, directorul Complexulului de Servicii Tărlungeni.
Pe această cale, Asociația Comunitară Transilvania Expres mulțumește sponsorilor: VARTA, COS 2000, BLUEL SRL, RECOBOL, RO ALIMENTA EU.

Articole mai vechi:

Hits: 127
 
Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 18 ianuarie

(Faţă în faţă)
Emisiune 18 ianuarie
Jurnal 18 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 ianuarie
Emisiune 18 ianuarie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 ianuarie
Jurnal 17 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 ianuarie