Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC *** Tarife emisiuni electorale la NOVA TV BRASOV: - EMISIUNE DE PROMOVARE ELECTORALA: 2.500 LEI + TVA/EMS 25 MIN, SPOT ELECTORAL: 250 LEI + TVA/DIFUZARE SPOT MAX. 60 SEC *** NOVA TV FAGARAS: - EMISIUNE DE PROMOVARE ELECTORALA: 2.000 LEI + TVA/EMS 25 MIN, SPOT ELECTORAL: 150 LEI + TVA/DIFUZARE SPOT MAX. 60 SEC *** Persoanele învestite cu responsabilități directe privind organizarea emisiunilor destinate campaniei electorale sunt RICEAN CIPRIAN și pot fi contactate la telefon 0749171390, fax: 03684406045, e-mail [email protected], [email protected] ***


Ruleta sau Craps? Alegeri pentru o experiență distractivă

Ruleta sau Craps? Alegeri pentru o experiență distractivă
(2 voturi)
Vineri, 29 Septembrie 2023

ruleta_craps.jpg

Atunci când pășești în minunatul univers al cazinourilor, te afli adesea în fața unei decizii dificile: să alegi ruleta sau craps? Ambele jocuri oferă o experiență unică și distractivă, dar se bazează pe reguli și strategii diferite.

Ruleta

Ruleta este unul dintre cele mai iubite jocuri de cazino, atrăgând 5% din totalul activităților cazinourilor prin distracția oferită și bonusuri cu rotiri gratuite. Cu reguli simple, majoritatea jucătorilor sunt începători, dar este esențial să înțelegi mecanismele, plățile și strategiile acestui joc captivant.

Mecanica jocului implică un dealer și opt jucători. Fiecare jucător plasează pariuri pe numerele din tabel, iar dealerul învârte roata. Aducând o notă de incertitudine, cine alege numerele câștigătoare se bucură de succes în această rundă.

Masa de ruletă are două părți esențiale: cea interioară și cea exterioară. Pe partea interioară, găsim 36 de pătrate cu numere roșii și negre, în timp ce partea exterioară are o varietate mai largă de numere. Ruleta Americană conține și două zerouri, în timp ce variantele europeană și franceză au un singur zero. Numerele de pe roata ruletei sunt dispuse aleatoriu, de la mare la mic, par la impar.

Probabilitățile și cotele la ruletă variază în funcție de tipul de joc pe care îl alegi. Ruleta americană are cele mai scăzute șanse de câștig, cu o margine a casei de 5,26%. În schimb, ruleta franceză oferă cele mai bune cote, cu o margine a casei de doar 1,35%. În funcție de pariu, probabilitățile de câștig și marginile casei pot varia semnificativ.

Pentru a maximiza șansele de succes la ruletă, iată trei sfaturi simple:

     Stabilește un buget și joacă doar cu suma pe care îți poți permite să o pierzi.

     Alege varianta de ruletă franceză, deoarece are un RTP mai bun și o margine a casei mai mică.

     Plasează pariuri pe partea exterioară a mesei, deoarece acestea au șanse mai mari de câștig.

Craps

Craps, un joc de cazinou popular introdus de John H. Winn în 1910, continuă să fie iubit și jucat pe scară largă în cazinourile de astăzi. Afla mai multe despre acest joc fascinant, învățând mecanismele sale, șansele și strategiile potrivite.

Înțelegerea jocului de zaruri la prima vedere poate părea confuză, dar să vedem pașii necesari pentru a-ți oferi o imagine mai clară. În fiecare rundă de zaruri, începe prin plasarea unui pariu pe linia de trecere. Apoi, un trăgător desemnat va executa prima aruncare sau "rulare de ieșire". Dacă rezultatul este o valoare combinată de 7 sau 11, pariorii care au pariat pe trecere câștigă instantaneu. Însă, numerele mixte de 2, 3 sau 12 reprezintă o pierdere. Dacă apare oricare alt număr, acesta devine un "punct," și trăgătorul va arunca din nou zarurile. În acest moment, apar diferite opțiuni de pariere, în afară de trecere sau ne-trecere. Cu toate acestea, aruncarea unui 7 înainte de a repeta "punctul" duce la o pierdere și la schimbarea trăgătorului.

Câștigurile în jocul de Craps depind de un avantaj al operatorului, ceea ce reprezintă diferența dintre suma pe care o plătești și probabilitatea reală de câștig.

Fiecare pariu din Craps are cote și un avantaj al case diferit. De obicei, pariul pe orice 7 nu este recomandat în Craps, deoarece deține cea mai înaltă margine a casei.

Craps este un joc cu ritm rapid și poate părea complicat pentru începători. Urmează aceste sfaturi pentru a te bucura de experiența Craps-ului în timp ce înveți:

     Începe prin a paria pe ceea ce pariază majoritatea jucătorilor, până când te simti confortabil luând decizii proprii.

      Optează pentru pariurile cu un avantaj al casei de 0.

     Stai departe de pariurile pe centru, deoarece acestea au cote diferite și pot fi mai complexe.

Pro:

      Fiecare jucător are șansa de a arunca zarurile, ceea ce adaugă un element de distracție și anticipare.

     Jocul poate găzdui până la 20 de jucători simultan, ceea ce îl face potrivit pentru grupuri mai mari.

      Există opțiuni de pariere care oferă 0 avantaj a casei ceea ce înseamnă că probabilitățile de câștig sunt mai mari.

Contra:

     Craps poate părea puțin complicat pentru începători din cauza opțiunilor extinse de pariere, fiecare cu propriile cote și un avantaj al casei al casei diferit.

     Varianta americană a jocului are o margine a casei mai mare decât alte variante, ceea ce înseamnă că șansele de câștig sunt mai mici.

Așadar, fie că ești un începător sau un jucător experimentat, Craps poate oferi o experiență distractivă în cazinou. Cu o înțelegere mai bună a mecanismelor, cotelor și strategiilor, poți alege cu încredere să te bucuri de acest joc captivant.

Care este mai bună

Comparând Ruleta și Craps-ul, ambele jocuri au caracteristici unice care îi atrag pe jucători. Iată care sunt la diferențele lor cheie:

Complexitate și Cote

Ruleta este mai rapidă și mai simplă în comparație cu Craps, deoarece poate găzdui până la 8 jucători simultan.

Craps oferă cote mai bune și un avantaj al casei mai mic în comparație cu Ruleta, în special cu opțiunile de pariere cu un minim de 0 avantaj al casei.

Complexitate

Craps poate fi considerat mai complex decât Ruleta, deoarece implică o varietate de opțiuni de pariere, fiecare cu propriile cote și un avantaj al casei.

Ruleta are rezultate mai line și ușor de înțeles, în timp ce Craps poate implica o serie de aruncări de zaruri pentru a rezolva pariurile.

Interacțiune socială

Ruleta oferă o interacțiune socială mai mică, deoarece runde rapide înseamnă mai puțin timp pentru socializare.

Craps poate fi mai social, dar mesele pot fi aglomerate și zgomotoase în cazinouri fizice.

Plată

Ambele jocuri oferă plăți variate. Ruleta are cote de la 1:1 la 35:1, în timp ce Craps oferă cote de la 1:1 la 30:1.

Fiecare joc are propriile sale atracții, iar alegerea dintre ele depinde de preferințele personale ale jucătorilor. Dacă îți place un joc mai rapid și mai simplu, Ruleta ar putea fi alegerea potrivită. Dacă ești în căutarea unor cote mai bune și ești dispus să descoperi opțiunile complexe de pariere, atunci Craps ar putea fi mai potrivit pentru tine.

Concluzie

Ambele jocuri oferă distracție și provocări unice. Cel mai important lucru este să alegi jocul care ți se potrivește cel mai bine și să te bucuri de fiecare moment petrecut în cazinou. Indiferent dacă preferi Ruleta sau Craps, ambele oferă oportunități de câștig și divertisment în lumea cazinourilor.

 

 


Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 347
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
PSD

Materiale video recente

Emisiune 23 mai

(Bucuria credinţei)
Emisiune 23 mai
Jurnal 23 mai

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 mai
Jurnal 22 mai

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 mai
Jurnal 21 mai

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 mai

Hart Hotel