Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Electrificare în comuna Budila

Electrificare în comuna Budila
(0 voturi)
Marţi, 31 Octombrie 2023

Comuna Budila, în calitate de promotor de proiect, anunță finalizarea montarii celor 47 sisteme de panouri fotovoltaice din cadrul proiectului „Electrificare în comuna Budila”. Proiectul a beneficiat de un grant în valoare de 184,204 €, finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România”. Obiectivul general a fost creșterea numărului de gospodării care beneficiază de conectarea acestora la soluții de electrificare cu resurse regenerabile, în comuna Budila, unde gospodăriile vizate au fost formate din persoane vulnerabile sărace, care nu și-au permis taxa de conectare, respectiv unde conectarea la rețea nu a fost fezabilă din punct de vedere economic.

Au beneficiat de electrificarea cu o sursă de energie regenerabilă solară prin utilizarea unor sisteme de panouri fotovoltaice un număr de 47 de case din comuna Budila. Totodată, prin acest proiect au beneficiat de electrificare un număr de 150 de rezidenți permanenți, persoane vulnerabile, care au fost instruite pentru a folosi soluțiile de electrificare pe bază de energie regenerabilă furnizate în cadrul proiectului.


Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 299
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live
PSD
PNL

Materiale video recente

Emisiune 22 aprilie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 aprilie
Jurnal 22 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 aprilie
Emisiune 22 aprilie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 aprilie
Emisiune 19 aprilie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 19 aprilie

Hart Hotel