Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2024

Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2024
(0 voturi)
Marţi, 28 Noiembrie 2023
Profeţiile lui Nostradamus continuă să producă reacţii chiar şi după sute de ani. Fascinante, contestate şi chiar ridiculizate, predicţiile sale nu par să pălească în timp, ci sunt readuse în atenţia publicului de câte ori are loc „împlinirea” uneia dintre ele. Iată ce se spune despre anul 2024:

Michel de Nostradame s-a născut în Provence, în 1503. Cunoscut ca Nostradamus, celebrul francez și-a bazat predicțiile pe astrologie, dar a studiat și alte științe oculte care l-au dus la munca sa care a rezultat în câteva sute de catrene (strofe a câte patru versuri). Sunt multe metafore în lucrările sale, așa că nu întotdeauna interpretările sunt date cu acuratețe.

2024, Anul Dragonului conform zodiacului chinezesc, se conturează a fi un an cu o semnificație profundă, dar nu neapărat din motive care evocă sărbătoare și bucurie. În cultura chineză, Dragonul este un simbol al forței și puterii, dar poartă cu el și o combinație puternică de semne bune și rele.
În special, anul 2024 are o legătură specială cu președintele rus Vladimir Putin. Născut în 1952, în anul Dragonului, influența sa asupra evenimentelor mondiale este de netăgăduit.
Dacă Dragonul este cunoscut pentru măreția sa, este cunoscut și pentru ferocitatea sa. Din punct de vedere istoric, Anii Dragonului au cunoscut uneori conflicte semnificative, recesiuni economice și dezastre naturale.

Natura înflăcărată a Dragonului poate stârni tensiune, iar tendința lui de schimbare poate perturba stabilitatea.

Iată câteva dintre interpretările lui lui Nostradamus pentru anul 2024, Anul Dragonului:

1. Putin va dezlănțui al Treilea Război Mondial.
Scrierile misterioase ale lui Nostradamus prezintă profeții ciudate. Președintele Vladimir Putin, născut în anul Dragonului, se potrivește unui model istoric tulburător. Lumea este în pragul dezastrului, deoarece acțiunile lui Putin sunt în concordanță cu natura imprevizibilă și puternică a dragonului. Ecouri ale trecutului și președintele Putin, întruchipând moștenirea Dragonului, pare gata să declanșeze al treilea război mondial.

2. Erupție masivă pe Muntele Etna, Italia.
Aceasta erupție masivă ar putea avea loc pe Muntele Etna în viitorul apropiat. Se poate întâmpla la sfârșitul anului 2024 sau la începutul anului următor. Potrivit lui, este considerat a fi cel mai rău din 79 d.Hr. sau 1631 d.Hr., când s-au petrecut două evenimente cele mai grave din istorie și au avut o cronologie de bază similară.

3. China va deveni lider mondial
Celebra clarvăzătoare bulgară Baba Vanga a prezis că Rusia va deveni o putere mondială în 2024. Pe de altă parte, Nostradamus a prezis că China va apărea ca putere dominantă și lider în lume. El a explicat că până în 2024, influența Chinei se va răspândi în întreaga lume ca ceaiul vărsat. Există multe îndoieli cu privire la această profeție, deoarece Nostradamus nu a dezvăluit dacă acest lucru s-ar întâmpla din cauza politicilor, produselor sau tehnologiei chineze.

4. Dezastru major – cutremur mare în 2024
În 2024, Japonia va fi lovită de un cutremur cu magnitudinea 12,0, lăsând aproximativ 20.000 de persoane dispărute.
Un cutremur cu magnitudinea 12 va lovi coasta regiunii de nord-est a Japoniei, urmat de un tsunami devastator care va distruge sute de case și va ucide sute de oameni.

5. Trump devine din nou președinte
Versurile criptice ale lui Nostradamus sugerează o posibilă revenire a lui Donald J. Trump la alegerile prezidențiale din 2024. Cu toate acestea, această profeție pictează un tablou turbulent.
Profeția prevestește scandaluri și controverse care vor diviza țara și vor păta reputația lui Trump. Acuzații de corupție și fapte greșite ar putea apărea, ducând la demitere și solicitări de demisie.

6. Un virus periculos, numit și „virusul zombi”, va fi eliberat din ghețarii siberieni
În 2024, cercetătorii din Siberia vor descoperi un virus periculos, vechi de 40.000 de ani, care ar ucide mii de oameni dacă ar fi eliberat în lume. Pe măsură ce ghețarii se topesc din cauza încălzirii globale, bacteriile derivate din virus sunt eliberate încet în apa oceanului.

7. Un Papă mai tânăr
Actualul Papă Francisc a avut recent probleme de sănătate. Într-una dintre profețiile sale, Nostradamus a declarat că Papa va fi înlocuit cu un nou Papă, mai tânăr, din cauza vârstei sale.
Deși sosirea unui Papă tânăr și energic pare un lucru bun, Nostradamus a continuat spunând că noul lider va fi în funcție pentru o lungă perioadă de timp.

8. Revoluția Bitcoinului
Potrivit lui Nostradamus, Anul Dragonului anunță sosirea revoluției. Încrederea în monedele tradiționale scade pe măsură ce oamenii apelează la Bitcoin pentru libertate financiară. Influențat de Dragon, Bitcoin a apărut ca un simbol al schimbării. Atracția sa descentralizată conduce la o schimbare globală către criptomonede. Cu toate acestea, această schimbare aduce incertitudine pe măsură ce guvernele se confruntă cu reglementările.
În această profeție, Anul Dragonului transformă finanțele și provoacă sistemele tradiționale.

9. Catastrofă climatică
Astrologul francez a prezis că în 2024 lumea va fi martora unui haos climatic. „Pământul uscat va deveni mai uscat”, prezice el într-un catran, „și vor fi inundații mari”.
În altă parte, el avertizează despre „foamete foarte mare prin val pestifer”, ultima propoziție făcând referire posibil la tsunami care ar distruge agricultura și ar permite izbucnirea bolilor și a foametei. Dacă astfel de predicții se dovedesc a fi corecte, s-ar putea să fim în fața unor evenimente climatice și mai distructive în 2024 decât am văzut deja.

10. Lumea condusă de inteligență non-umană
Similar cu predicțiile lui Baba Vanga pentru 2024, Nostradamus afirmă că lumea noastră va fi condusă de inteligența artificială. Deși Nostradamus nu a numit în mod specific inteligența artificială (nu exista așa ceva în urmă cu 400 de ani), el a menționat că lumea va fi condusă de inteligență non-umană.

Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 488
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live
PSD
PNL

Materiale video recente

Jurnal 30 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 30 aprilie
Emisiune 30 aprilie

(Faţă în faţă)
Emisiune 30 aprilie

Hart Hotel