Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

Cum arată experiența unui jucător VIP la cazinou?

Cum arată experiența unui jucător VIP la cazinou?
(1 vot)
Joi, 30 Noiembrie 2023

casinonv.jpgTe poți distra de minune jucând la cazinourile online preferate indiferent de ce fel de statut ai, că ești începător sau profesionist, că ești cu mulți bani la tine sau mai puțini, că vii însoțit sau nu, că ai câștigat de multe ori sau de puține ori. Acum, dincolo de ideea de a fi jucător „standard", există și rolul de jucător VIP, care aduce mai multe beneficii pentru cel care se înrolează într-un astfel de program, ducând totodată și jocul la un nivel premium, fiind în primul vorba despre o experiență unde se pune accent pe jucător, nu doar despre a beneficia de programe de loialitate.

 

Cu siguranță că te vei simți ca un adevărat star, pentru că ți se va acorda și mai multă atenție, urmând să fii cât se poate de răsfățat din mai multe puncte de vedere - ia în considerare că foarte multe servicii îți vor fi oferite automat. Cert este că dacă frecventezi des gamblingul și nu ești străin de ce înseamnă rotiri gratuite fără rulaj, poate că ar trebui să iei în considerare ideea de a-ți revendica statutul de jucător VIP - stai confortabil, te bucuri de diverse beneficii, ești în centrul atenției. Dar nu este vorba doar despre asta, povestim mai jos mai multe detalii despre acest serviciu premium.

 

Ce sunt programele VIP în cazinourile online?

 

Întâi hai să vedem ce înseamnă VIP? Ne-am obișnuit ca un VIP să fie o vedetă care se bucură de anumite privilegii, numele său acordându-i din start o anumită titulatură impunătoare, fără să dispună de vreun efort major în acest sens - i se cuvine, cu alte cuvinte. Însă nimic nu este atât de exclusiv, mai cu seama că tot mai multe industrii au decis să faciliteze crearea unui astfel de profil, căruia îi acordă mai multe servicii și îi dă un loc în față, dacă ar fi să facem o definire cât mai directă.

 

În principiu, statutul de VIP este unul care se câștigă sau se plătește când vine vorba despre cazinourile online, iar asta îți conferă anumite avantaje de care nu chiar oricine se poate bucura. Să iei parte la un asemenea programe este ceva unic, așa cum precizam deja.

 

Pe măsură ce competitivitatea a crescut, cazinourile virtuale au venit cu condiții mai permisive către noii utilizatori, tocmai în ideea de a-i atrage cu facilități care le promit beneficii ce nu pot fi ignorate, care s-ar traduce prin "cu cât joci mai mult, cu atât câștigi mai mult" (lucru valabil oricum, indiferent de cum ai privi lucrurile).

Cum funcționează programele VIP

 

De reținut că fiecare cazino își stabilește individual condițiile de înrolare și de revendicare, pentru că fiecare platformă își cunoaște cel mai bine nevoile, dar mai ales utilizatorii. Nu am putea spune că este necesar să se urmeze un anumit protocol pentru a fi investit drept jucător VIP, dar în principiu totul începe cu crearea unui profil, în care îți lași datele personale, întocmai ca pe un site de jocuri de noroc obișnuit, lucru care se termină prin validarea faptului că ești major și că îți confirmi identitate.

 

Apoi, fiecare cazino online poate cere ori plata unei anumite taxe, ori stabilirea de la început a acestui status sau anunțarea unei tombole prin care poți câștiga profilul de VIP sau menționarea condițiilor de îndeplinit. Oricum ar fi, afli informațiile astea încă de la început, totul este la vedere și nimic nu ar trebui să fie surprinzător, pentru că totul este transparent și de regulă bazat pe loialitate și fidelizare

 

Beneficiile unui program VIP la cazino digital

 

Așa cum și câștigarea acestei formalități depinde de fiecare în parte, și avantajele pot apărea diferit pentru fiecare jucător. Însă, dacă este să numim câteva beneficii comune trebuie să amintim de următoarele:

 

      acces prioritar la anumite jocuri care nu au fost lansate încă și testate în avans

      anumite puncte se pot transforma în bani cash ce pot fi retrași când se dorește

      oferirea de diverse avantaje de tip promoții, prin inserarea lor în contul personal

      invitația de a lua parte la anumite turnee sau campionate cu profil închis

      opțiunea de a te înscrie la diverse tombole cu premii oferite de cazinoul accesat

      recompense care se pot ivi la retragerea unor sume de bani, chiar și în cazul unor pierderi

      oferirea a diverse bonusuri în cazul unor aniversări, cu mult mai mari decat cele standard

      retrageri de bani mai rapide și cu mai puține limitări, de altfel facilitate prioritar și cu timp redus de așteptare

      asistență în caz de nevoie, cu manager dedicat atribuit

 

Concluzie

 

Posibil să fi știut deja de această posibilitate, dar să o fi ignorat crezând că a fi VIP aduce doar dezavantaje, însă sperăm că aceste informații te-au lămurit cât pentru a lua în considerare o astfel de experiență, măcar o dată. Cine știe, poate că nici nu va fi pe placul tău, dar ar fi păcat să te privezi de asta, doar pentru că aveai ceva preconcepții - te încurajăm să te informezi despre ce înseamnă statutul acesta în cazinoul pe care îl frecventezi, ce costuri implică și cum ai putea să-l obții, căci s-ar putea să ai parte de câteva surprize și doar unele plăcute.

 

 

 

 

 

 


Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 423
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Materiale video recente

Emisiune 13 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 13 iunie
Jurnal 13 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 13 iunie
Emisiune 13 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 13 iunie
Jurnal 12 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 12 iunie

Hart Hotel