Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

"Industrii inteleginte", organizate de Concordia și BCR

"Industrii inteleginte", organizate de Concordia și BCR
(1 vot)
Marţi, 28 Mai 2024

Concordia și BCR prezintă primul summit de business sub umbrela Industrii Inteligente, care are loc la Brașov, pe 30 mai

 

 

·    Seria de evenimente „Industrii Inteligente”, organizate de Concordia și BCR în diverse orașe din țară, deschid dezbtarerea despre interoperabilitate și promovează utilizarea noilor tehnologii pentru a spori competitivitatea și productivitatea companiilor din România, de la întreprinderile mici până la marile companii.

·      Primul eveniment din țară este organizat sub forma unui summit de business și are loc la Brașov, joi, 30 mai. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii pe platforma Concordia.

·     Summit-ul Industrii Inteligente Brașov reunește o suită de antreprenori, lideri de business și experți în industrializarea 4.0, economia circulară și utilizarea fondurilor europene.

 

București, 27 mai 2024 – Banca Comercială Română și Confederația Patronală Concordia extind proiectul Industrii Inteligente printr-o serie de evenimente cu public, care vor avea loc în țară. Primul eveniment are loc pe 30 mai, în Poiana Brașov, la Hotel Elexus și este organizat sub forma unui summit de business, care reunește o suită de antreprenori și experți în industrializarea 4.0, economia circulară și fonduri europene. Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii în secțiunea dedicată de pe platforma Concordia.

 

În cadrul summit-ului Industrii Inteligente Brașov, Horațiu Țepeș, Fondator și CEO Bilka, împreună cu Lucian Ulmanu, CEO ARKA, Violeta Balint, Director General Sennheiser Brașov și Bogdan Cernescu, Head of Corporate Banking BCR, vor discuta despre perspectivele reindustrializării, despre provocările și sinergiile dintre tranziția verde și cea digitală, dar și cum poate România să avanseze ca lider regional industrial.

În plus, Tibor Berszány, Fondator și Director General Bertis, Vlad Neagu, Co-fondator Regalina, Mihai Muntean, Fondator ArtDecor și Oana Bâra, Coordonator programe de finanțare BCR, vor dezbate cum poate fi implementat un model de afaceri bazat pe circularitate, care susține consumul și producția durabilă, dar și cum pot fi utilizate fondurile europene pentru dezvoltarea afacerilor și stimularea competitivității.

De asemenea, Radu Burnete, Director Executiv Concordia, va discuta cu Mihai Matei, CEO Essensys Software, despre cum poate contribui sectorul IT la creșterea automatizării și digitalizării industriei, în timp ce Sergiu Manea, CEO BCR, va vorbi despre tendințele viitorului, anticipare și soluții pentru adaptarea business-urilor la schimbările societale.

 

„Prin fiecare interacțiune cu mediul de afaceri observăm că există dorință de consultare, de colaborare și scalare de business. De aceea, prin seria de evenimente „Industrii Inteligente” mergem în țară și aducem împreună comunitățile locale de antreprenori, printr-o abordare care încurajează schimbul de idei și expertiză, despre cum creăm produse și servicii cu valoare adăugată mare. Susținem conversația despre exportul de produs gândit și fabricat în România, despre relevanță și impactul modernizării tehnologice, cu toate resursele pe care le implică, inclusiv investițiile în resursa umană și nevoia de a crea competențe pentru prezent și viitor”, a declarat Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română.

 

„Suntem la un punct de cotitură în care succesul companiilor românești depinde tot mai mult de adoptarea rapidă a tehnologiilor și practicilor inovatoare. Trebuie să discutăm despre cum putem integra digitalizarea și automatizarea în procesele de producție pentru a crește competitivitatea, pentru a utiliza mai eficient resursele și pentru a genera, în consecință, mai multă valoare adăugată în economia românească. Seria de evenimente „Industrii Inteligente” este în primul rând o platformă prin care facilităm schimbul de idei care să impulsioneze și să dinamizeze și mai mult afacerile românești. Confederația Patronală Concordia este dedicată acestui efort și ne punem la dispoziție expertiza, resursele și energia, cu convingerea că România nu va pierde acest tren important”, consideră Radu Burnete, Director Executiv Confederația Patronală Concordia.  

Industrii Inteligente este o inițiativă dezvoltată de Confederația Patronală Concordia în parteneriat cu BCR, ca un demers de a găsi soluții concrete menite să sporească productivitatea, complexitatea și competitivitatea economiei românești, într-un context marcat de tranziția la economia verde și digitală.

Sub această umbrelă, a fost dezvoltată o serie de dezbateri cu antreprenori, cu scopul de a identifica măsuri relevante atât la nivel sectorial, cât și transversal. Primul eveniment a avut loc în noiembrie 2023, în București, și a reunit peste 200 de antreprenori și lideri de business. În 2024, seria de evenimente Industrii Inteligente continuă în țară, în Brașov, Cluj și Bacău.

Accesul la evenimentul Industrii Inteligente de la Brașov, din 30 mai, se face gratuit, în limita locurilor disponibile în sala Hotelului Elexus, din Poiana Brașov, pe baza unei aplicații disponibile aici - https://concordia.ro/industrii-inteligente/conferinta-brasov-30-mai-2024

***

Confederația Patronală Concordia (CPC) este confederație patronală reprezentativă pentru mediul de afaceri, reunind 17 industrii cheie pentru economia românească, peste 2200 de companii cu peste 330.000 de angajați, care au o contribuție totală de 26% din PIB. Concordia este singura organizație parte a BusinessEurope , a Organizației Internaționale a Angajatorilor (IOE) și al Business at OECD (BIAC) și partener legitim în toate dezbaterile publice de la nivelul Guvernului, al Parlamentului și ale structurilor de decizie din teritoriu. Mai multe detalii despre CPC pe website: www.concordia.ro

 

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 20 centre de afaceri și 18 birouri mobile dedicate companiilor și 318 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori, dintre care 69% sunt unități unde operațiunile cu numerar se efectuează doar la echipamente (cashless). Clienții BCR dispun de o rețea națională extinsă de ATM-uri și mașini multifuncționale (2.000 de echipamente) și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați biroul de presă la adresa: ">864add870af439ad412b7534734f67c9

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

 

Pentru mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de BCR, vă rugăm să ne contactați la:

 

www.bcr.ro

4802dbdf73693adef7aaa919978581e7

*2227, apelabil gratuit din toate reţelele naţionale­

 


Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 173
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com

Materiale video recente

Emisiune 14 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 14 iunie
Jurnal 14 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 14 iunie
Emisiune 13 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 13 iunie
Jurnal 13 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 13 iunie

Hart Hotel