Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească

Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească
(1 vot)
Vineri, 31 Mai 2024
Cea de-a VIII-a ediție a campaniei caritabile „Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească” se va concretiza astăzi, când 100 de copii din centre de plasament din județul Brașov și de la Mănăstirea Mărcuș vor primi cadouri mult dorite, în ajun de 1 Iunie.
art_um_01.jpg
art_um_02.jpg
Asociația Comunitară Transilvania Expres a depus eforturi pentru a aduce și în acest an zâmbetul pe buzele beneficiarilor, cu ocazia Zilei Copilului. Astfel, încărcați cu daruri felurite, membri ai asociației vor merge astăzi la opt centre de plasament din Săcele, Brădet, Râșnov, Zărnești, Hărman, Brașov și la Mănăstirea Mărcuș.

Pachetele pregătite cu drag pentru copii conțin: cărți, rechizite, articole sportive, articole de îmbrăcăminte, produse de igienă personală, sucuri, multe dulciuri, snacks-uri, fructe, lactate, produse de panificație, iar surprizele nu se opresc aici.
art_um_03.jpg art_um_05.jpg
„Cu ajutorul sponsorilor,
am pregătit cadourile pe care copiii și le doresc atât de mult de ziua lor: trotinete, echipamente de drumeție, carusele muzicale, orgi muzicale, multe jocuri. Printre beneficiari se numără și proaspete mămici. Pentru ele și bebelușii lor au fost pregătite cadouri constând în produse adaptate vârstei.

Prin acțiunea de solidaritate umanitară «Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească!» ne dorim să aducem un zâmbet și o rază de speranță pe chipurile și în sufletele copiilor cu care soarta nu a fost prea darnică”, au transmis reprezentanții Asociației Comunitare Transilvania Expres.

Sponsor principal: GEBRÜDER WEISS.

Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 129
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com

Materiale video recente

Emisiune 14 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 14 iunie
Jurnal 14 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 14 iunie
Emisiune 13 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 13 iunie
Jurnal 13 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 13 iunie

Hart Hotel