Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

Situațiile în care românii nu își primesc garanția pentru sticlele reciclate

Situațiile în care românii nu își primesc garanția pentru sticlele reciclate
(0 voturi)
Luni, 03 Iunie 2024
Potrivit reprezentanților RetuRo, există și situații în care românii nu își pot recupera garanția pentru ambalajele reciclate. Mai exact, aceasta nu va fi restituită către consumatori sau utilizatorii finali, iar operatorii punctelor de returnare nu vor avea obligația de a prelua ambalajul în cadrul acestora, dacă ambalajul returnat:

    nu are aplicat marcajul care indică apartenenţa la SGR, respectiv simbolul reprezentativ şi codul de bare prevăzute la art. 24 alin. (1) sau dacă acesta nu este vizibil ori lizibil;
    nu este returnat întreg ori este degradat sau deformat astfel încât nu se poate stabili apartenenţa la SGR;
    nu este golit în întregime de conţinut;
    nu este returnat în termen de maximum 24 de luni de la data publicării pe pagina de internet a administratorului SGR a anunţului privind încetarea introducerii pe piaţă de către producător a produsului respectiv.

Dacă lucrurile sunt evidente în ceea ce privește automatele de colectare, în cazul colectării directe, de către comercianții care nu au astfel de dispozitive, nu se poate spune același lucru.

Aceștia pot refuza să accepte ambalaje deteriorate sau care au marcajul SGR cu o lizibilitate compromisă, de teamă că, la rândul lor, vor fi puși în situația de a nu-și putea deconta garanțiile plătite la administratorul sistemului.

Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 155
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com

Materiale video recente

Emisiune 21 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 iunie
Jurnal 21 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 iunie
Emisiune 20 iunie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 20 iunie
Jurnal 20 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 20 iunie

Hart Hotel