Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

Campania „Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească!” s-a încheiat cu succes

Campania „Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească!” s-a încheiat cu succes
(3 voturi)
Luni, 03 Iunie 2024
Campania „Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească!” și-a atins scopul și în acest an, iar cu prilejul zilei de 1 Iunie, 100 de copii din centre de plasament din județul Brașov și de la Mănăstirea Mărcuș au întâmpinat sărbătoarea primind cadouri mult dorite.
bradet.jpg
Cum Ziua Copilului trebuie să fie una cu surprize memorabile pentru toți cei mici, Asociația Comunitară Transilvania Expres a depus eforturi și în acest an, pentru a duce spiritul sărbătorii inclusiv în centrele de plasament.

Cea de-a VIII-a ediție a campaniei caritabile „Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească” a ajuns în opt centre de plasament din Săcele, Brădet, Râșnov, Zărnești, Hărman, Brașov și la Mănăstirea Mărcuș.
Pachetele oferite cu drag pentru copii, în ajunul Zilei de 1 Iunie, au conținut: cărți, rechizite, articole sportive, articole de îmbrăcăminte, produse de igienă personală, sucuri, multe dulciuri, snacks-uri, fructe, lactate, produse de panificație. În plus, copiilor le-au fost oferite trotinete, echipamente de drumeție, carusele muzicale, orgi muzicale și multe jocuri, pe care și le-au dorit cu ardoare. Printre beneficiari s-au numărat și proaspete mămici. Pentru ele și bebelușii lor au fost pregătite cadouri constând în produse adaptate vârstei.
casa_mamei_3.jpg 
Iată și mesajul Asociației Comunitare Transilvania Expres, la finalul celei de-a VIII-a ediții a campaniei:
„Prin acțiunea de solidaritate umanitară «Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească!» ne dorim de fiecare dată să aducem un zâmbet și o rază de speranță pe chipurile și în sufletele copiilor cu care soarta nu a fost prea darnică. Mulțumim tuturor sponsorilor care ne-au ajutat să ne ducem misiunea la bun sfârșit. Acestora li s-au alăturat și persoane fizice, care au sponsorizat acțiunea cu produse sau sume de bani, după posibilități. Mulțumim, de asemenea, sprijinului acordat de personalul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, sub conducerea doamnei Julieta-Aurelia Gîrbacea, doamnelor Alina Bordea – Șef Complex Servicii Brădet – Săcele și Daniela Zavastin – Șef Complex Servicii Piatra Craiului.
Îi așteptăm pe toți să ni se alăture și la edițiile viitoare ale evenimentului”.

Sponsor principal: GEBRÜDER WEISS .

Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 126
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Materiale video recente

Emisiune 14 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 14 iunie
Jurnal 14 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 14 iunie
Emisiune 13 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 13 iunie
Jurnal 13 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 13 iunie

Hart Hotel