Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

RETROVAL Festival la AFI Brașov

RETROVAL Festival la AFI Brașov
(2 voturi)
Miercuri, 03 Iulie 2024

#VARAFI începe cu un festival tare fain la AFI Brașov.

În prima săptămână din luna iulie vă provocăm să ne întoarcem în timp, împreună, să retrăim amintirile copilăriei de altă dată. În perioada 01 – 07 iulie avem decor și muzică tematică, film românesc, standuri cu viniluri, costume de pionier, pin-uri și obiecte de colecție din perioada comunistă, coafuri, photocornere, paradă de maşini retro și concerte cu artiști români.

 

Vă așteptăm să retrăiți amintiri din copilărie și de ce nu, să creați altele noi în insulele RETROVAL: Sufrageria cu televizoare. Audioteca. Sala de jocuri. Retro fashion. La şcoală. Photo corner cu telefoane. Retro mobil. Biblioteca cu jucării.

Insula *La Școală* este poziționată la parterul mall-ului, la Filicori – locație parteneră a festivalului unde se vor servi în weekend băuturi și preparate culinare din vremurile comuniste.

Vineri, 5 iulie de la ora 20.00 vă așteptăm la un film românesc (BD în acțiune) în aer liber, pe terasa mall-ului cu cel mai fain view spre Tâmpa.

Dacă ești pasionat de mașini retro, sâmbătă, 06 iulie de la ora 12.00, tot în cadrul festivalului RETROVAL va fi și o paradă prin orașul de la poalele Tâmpei. După paradă, mașinile retro vor fi expuse în secțiunea C din parcarea subterană a centrului comercial.

Tot sâmbătă, de la ora 19.00 fredonăm șlagăre românești alături de Mirabela Dauer. Duminică, 07 iulie de la ora 19.00 cântăm hit-uri românești alături de DJ Project & Giulia.

În zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 16.00 MC MARIAN MAICAN vă provoacă la distracție cu Jocurile Copilăriei și concursuri de șotron, sărit coarda, bătut de covoare. Și pentru că e mai faină distracția atunci când îți stă bine părul, de la ora 16.00 este activ și un stand de coafuri retro și codițe, în zilele de weekend. Accesul la festival este GRATUIT, în limita locurilor disponibile.

Sună – ți prietenii!

Ne vedem la AFI!


Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 133
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com

Materiale video recente

Emisiune 18 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 18 iulie
Emisiune 18 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie
Emisiune 17 iulie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 iulie
Jurnal 17 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 iulie

Hart Hotel