Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

"Dincolo de gard"

"Dincolo de gard"
(2 voturi)
Marţi, 15 Aprilie 2014
Astazi s-a vernisat expoziţia de Sociologie vizuala ,,Dincolo de gard" expozitie care reprezinta materializarea unui proiect didactic al studentilor din anul I, ai Facultatii de Sociologie si Comunicare. In cadrul ei se regasesc marile teme: Identitate, Memorie, Urma, Putere, Durere, Realitatea Ultima, plus o neliniste, aceea a sensului vietii. Expoziţia se află în scuarul Facultatii de Silvicultura-Poarta Ecaterina si poate fi vizitata pana in 12 mai.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1216
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu