Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

" Semne de carte "

" Semne de carte "
(2 voturi)
Marţi, 15 Decembrie 2015
A scrie poezie în perioada actuală este o adevărată provocare. Epoca vitezei, tumultul vieţii cotidiene dar şi invazia mediului online reprezintă adevarate obstacole atât pentru creatorul de frumos cât şi pentru cititor. Cu toate acestea preotul Cristian Muntean, realizatorul emisiunii Bucuria Credinţei de la Nova TV, a prezentat braşovenilor un nou volum de poezie intitulat “Semne de carte”, un volum care a reuşit să atragă încă de la lansare aprecieri din partea criticilor. Activitatea literară a lui Cristian Muntean a debutat în anul 2003 cu un prim volum de versuri "Singurătăţile dorului", iar până în acest moment cărţile sale au văzut lumina tiparului sub egida multor edituri de prestigiu din Braşov.

Articole mai noi:

Hits: 1050
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 noiembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 30 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 29 noiembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 29 noiembrie
Emisiune 28 noiembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 28 noiembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting