Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Liber la parcări

Liber la parcări
(1 vot)
Luni, 14 Decembrie 2015
Centrul vechi al oraşului s-a confruntat în ultimii ani cu o problemă arzătoare: lipsa locurilor de parcare. Acest fapt a determinat municipalitatea să găsească o soluţie care s-a materializat în Parcarea Spitalul Militar Regina Maria. După o serie de întârzieri, ţinând cont că darea în folosinţă a clădirii trebuia să se producă în vara acestui an, de astăzi parcarea este funcţională. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 18 milioane de lei din care 2% a fost contribuţia municipiului Braşov. În ceea ce priveşte tariful practicat acesta este de 1,5 lei pe ora.

Articole mai noi:

Hits: 1148
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 februarie
Jurnal 26 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 februarie
Emisiune 25 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 25 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 23 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting