Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Liber la parcări

Liber la parcări
(1 vot)
Luni, 14 Decembrie 2015
Centrul vechi al oraşului s-a confruntat în ultimii ani cu o problemă arzătoare: lipsa locurilor de parcare. Acest fapt a determinat municipalitatea să găsească o soluţie care s-a materializat în Parcarea Spitalul Militar Regina Maria. După o serie de întârzieri, ţinând cont că darea în folosinţă a clădirii trebuia să se producă în vara acestui an, de astăzi parcarea este funcţională. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 18 milioane de lei din care 2% a fost contribuţia municipiului Braşov. În ceea ce priveşte tariful practicat acesta este de 1,5 lei pe ora.

Articole mai noi:

Hits: 1061
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie
Jurnal 24 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel