Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

122 de ani de Eminescu

122 de ani de Eminescu
(0 voturi)
Miercuri, 15 Iunie 2011
Prin poeziile sale Mihai Eminescu a reusit sa se impuna in literatura romana ca o voce pregnanta reusind sa marcheze vietile multor romani si nu numai prin mesajele transmise. Astazi se implinesc 122 de ani de la moartea celui care a fost declarat poet national motiv pentru care galleria KronArt a pregatit o conferinta omagiala, unde figuri importante din sfera culturala au amintit viata si activitatea poetului si au dezbatut pe baza textelor lasate mostenire. Cu aceasta ocazie poetul Gabriel Stan si-a lansat volumul de poezii Rimphonia.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1367
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel