Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

75 de ani

75 de ani
(2 voturi)
Vineri, 18 Martie 2016
Nicolae Titulescu a contribuit la recunoaşterea internaţională a României atât din poziţia de Ministru al afacerilor străine cât şi prin mandatele de preşedinte al Ligii Naţiunilor de la Geneva. Astăzi i-a fost adus un omagiu, în prezenţa reprezentanţilor Ministerului de Externe, ai instituţiei Prefectului dar şi a altor structuri militare sau civile. Din pâcate, aşa cum ne-au obişnuit, reprezentanţii Primăriei şi ai Consiliului Judeţean au demonstrat încă o dată că aceste manifestări nu le stârnesc interesul şi nu au participat la comemorare.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 619
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 19 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 iulie
Emisiune 19 iulie

(Replica Braşovului)
Emisiune 19 iulie
Emisiune 18 iulie p1

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p1
Emisiune 18 iulie p2

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p2

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel