Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Brâul Maicii Domnului

Brâul Maicii Domnului
(2 voturi)
Luni, 21 Martie 2016
Zi mare pentru braşoveni şi nu numai. Înainte de sărbătoarea Bunei Vestiri, Brâul Maicii Domnului a fost adus de o delegaţie de la Mănăstirea Kato Xenia, din Mitropolia Volos - Grecia la Biserica Sfanta Adormire a Maicii Domnului din Piaţa Sfatului, unde va ramâne până pe 23 martie. Credincioşii braşoveni şi nu numai au format o coadă imensă încă din primele ore şi au aşteptat tăcuţi să ajungă în faţa raclei. Joi delegaţia din Grecia va duce Brâul Maicii Domnului la Sibiu, la Catedrala Mitropolitană, unde va rămâne spre închinare până sâmbătă.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 560
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 23 iulie

(Faţă în faţă)
Emisiune 23 iulie
Emisiune 23 iulie

(My CLINIQ)
Emisiune 23 iulie
Emisiune 23 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 23 iulie
Emisiune 23 iulie

(La Ţintă)
Emisiune 23 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel