Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

A.C.T.A. la vista baby !!!

A.C.T.A. la vista baby !!!
(1 vot)
Luni, 13 Februarie 2012
La sfârşitul lunii trecute reprezentanţi din 22 de state membre ale uniunii europene au semnat Tratatul Comercial Anti-Contrafacere cunoscut drept ACTA. Acest acord semnat şi de ţara noastră fără o mediatizare corespunzătoare pune sub un mare semn de întrebare drepturile şi libertăţile fundamentale ale tuturor utilizatorilor de internet. Ca răspuns la îngrădirile pe care ACTA le poate impune, tinerii au organizat în mai toate oraşele mari din ţară, printre care şi Braşov, manifestări de protest.

Articole mai noi:

Hits: 802
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu