Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Solidari cu sinistraţii

Solidari cu sinistraţii
(5 voturi)
Luni, 13 Februarie 2012
Sute de conserve, bidoane cu apă şi alimente de bază au fost trimise, pe calea aerului, cu elicopterul către românii sinistraţi din judeţul Vrancea. Social democratii au livrat toate aliementele la Unitatea Militara din Focşani, care funcţionează ca dispecerat şi în comuna Timboieni. Din păcate din cauza vremii nefavorabile elicopterul nu a mai putut decola astăzi, astfel încăt restul ajutoarelor vor fi transportate cu camioanele.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 774
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 22 iunie

(Faţă în faţă)
Emisiune 22 iunie
Jurnal 22 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 iunie
Emisiune 22 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 iunie
Emisiune 21 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 iunie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png