Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Asimetria durerii

Asimetria durerii
(0 voturi)
Miercuri, 25 Mai 2011
Publicul brasovean a avut ocazia sa il cunoasca scriitorul sarb Adam Pusloici, unul dintre cei mai importanti ambasadori culturali ai tarii noastre. Intalnirea a fost organizata prin intermediul grupului “Cai verzi pe pereti” cu ocazia lansarii volumelor de versuri din trilogia “Asimetria Durerii”. Adam Pusloici a indragit literatura romana datorita prieteniei pe care a avut-o cu Nichita Stanescu. Din acel moment, timp de mai bine de 40 de ani, a incercat sa promoveze cultura romaneasca peste granitele tarii.

Articole mai noi:

Hits: 931
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel