Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Asimetria durerii

Asimetria durerii
(0 voturi)
Miercuri, 25 Mai 2011
Publicul brasovean a avut ocazia sa il cunoasca scriitorul sarb Adam Pusloici, unul dintre cei mai importanti ambasadori culturali ai tarii noastre. Intalnirea a fost organizata prin intermediul grupului “Cai verzi pe pereti” cu ocazia lansarii volumelor de versuri din trilogia “Asimetria Durerii”. Adam Pusloici a indragit literatura romana datorita prieteniei pe care a avut-o cu Nichita Stanescu. Din acel moment, timp de mai bine de 40 de ani, a incercat sa promoveze cultura romaneasca peste granitele tarii.

Articole mai noi:

Hits: 988
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 noiembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 30 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 29 noiembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 29 noiembrie
Emisiune 28 noiembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 28 noiembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting