Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Un om, un suflet, un zambet

Un om, un suflet, un zambet
(4 voturi)
Marţi, 24 Mai 2011
Sunt veseli, sinceri, dragastosi, nu stiu sa minta sau sa se prefaca. Se manifesta in orice situatie asa cum simt si vor sa fie acceptati de societate. Sunt copiii de cristal, sau copiii cu autism. Cu o ingrijire adecvata ei isi pot corecta comportamentul. Asociatia Copiii de Cristal a amenajat un Centru de Zi unde sa faca tratament. Compania Kronospan a raspuns solicitarii si a donat 5000 de euro pentru amenjarea spatiului.

Articole mai noi:

Hits: 1096
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 1 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 martie
Emisiune 1 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 1 martie
Emisiune 29 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 29 februarie
Jurnal 29 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting