Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Asumare pe pensii

Asumare pe pensii
(0 voturi)
Marţi, 06 Octombrie 2009
Guvernul îşi va asuma răspunderea pe legea sistemului unitar de pensii, a declarat prim ministrul Emil Boc. Scrisoarea prin care premierul îşi anunţă intenţia de asumare a răspunderii pe legea pensiilor a ajuns deja la Parlament. Prin noua lege a pensiilor se are în vedere creşterea vârstei de pensionare la 65 de ani, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, până în 2030, recalcularea pensiilor speciale şi integrarea lor în sistemul unitar de pensii, dar şi descurajarea pensionărilor anticipate si de invaliditate.

Articole mai noi:

Hits: 912
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 21 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 februarie
Emisiune 21 februarie, partea a II-a

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 februarie, partea a II-a
Emisiune 21 februarie, partea 1

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 februarie, partea 1
Emisiune 20 februarie

(Faţă în faţă)
Emisiune 20 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting