Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Portocalii se razbuna

Portocalii se razbuna
(0 voturi)
Marţi, 06 Octombrie 2009
A inceput marea epurare politica lansata de Partidul democrat liberal cu scopul de a prelua controlul pentru fraudarea alegerilor. Sambata a fost demis subprefectul Roxana Minzatu, iar astazi le-a venit randul directorului de la Garda Financiara Lucian Voinescu, a celui de la Finante Ion Popescu si a directorului adjunct al Directiei pentru tineret Razvan Popa. Schimbarile nu se vor opri aici, in perioada urmatoare fiind inlocuiti toti sefii de deconcentrate sustinuti de social democrati.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 871
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel