Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Bac-ul la romana

Bac-ul la romana
(0 voturi)
Luni, 27 Iunie 2011
Multe emotii chiar si pentru cei care au invatat foarte bine! Asa se poate descrie proba la limba romana de la bacalaureat. Primul subiect a fost un fragment din „Nuntă în cer“ de Mircea Eliade. Pornind de la acest roman, candidaţii au trebuit să răspundă la 9 cerinţe. Un alt subiect a fost "Particularităţile de construcţie ale unui personaj dintr-o operă dramatică de I.L.Caragiale - O scrisoare pierdută, Camil Petrescu - Jocul ielelor sau Marin Sorescu - Iona".

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1261
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel