Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Basarabia, file din poveste

Basarabia, file din poveste
(5 voturi)
Vineri, 27 Martie 2015
Anul acesta se implinesc 97 de ani de la un moment istoric: unirea Basarabiei cu Romania. Pentru a marca acesta data, asociata Link alaturi de Asociatia Studentilor Basarabeni au pregatit o serie de evenimente culturale care au debutat cu o expozitie de fotografie in Piata Sfatului. Basarabia File de poveste se afla la a treia editie, si de fiecare data a reusit sa starneasca interesul brasovenilor.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1215
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 15 iulie

(Zona Neutră)
Emisiune 15 iulie
Jurnal 15 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel