Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Din nou la scoala

Din nou la scoala
(12 voturi)
Miercuri, 18 Martie 2015
Din pacate rata abandonului scolar in tara nostra este una dintre cele mai ridicate din Uniunea Europeana. De asemenea ocupam si prima pozitie in clasamentul Comieiei Europene in privinta analfabetismului. Pentru a combate aceste fenomene au fost lansate mai multe proiecte, care isi propun sa sensibilizeze comunitatile privind importanta absolvirii unei forme de invatamant. Desi conditiile socio economice sunt dificile, cadrele didactice din Apata, au gasit energia si resursele necesare pentru a atrage catre scoala copii proveniti din familii cu grad ridicat de risc.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1381
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 septembrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Subiecte grele)
Emisiune 17 septembrie
Jurnal 17 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu