Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Bradul de Craciun

Bradul de Craciun
(1 vot)
Marţi, 03 Decembrie 2013
Ce tip de brad va cumparati de Craciun si cum faceti sa il pastrati cat mai mult timp in locuinta? Este o intrebare care ii preocupa pe multi brasoveni in aceasta perioada. Specialistii va sfatuiesc sa testati acele daca vreti sa faceti diferenta dintre un brad si un molid. Acele de brad nu inteapa. In schimb pentru ca el sa reziste mai multe zile este indicat sa va cumparati un suport special care sa permita sa adaugati apa.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1197
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu