Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Traditii de Craciun de la Nea Marinica

Traditii de Craciun de la Nea Marinica
(5 voturi)
Vineri, 13 Decembrie 2013
Produse traditionale din carne de porc si vita decorate ca la tara cu funii de ceapa si ardei iuti, capra de lemne, baloti de paie, berbecut la protap, e ceaun cu o gustoasă pomana porcului din care să se înfrupte orice doritor toate au fost aduse la ograda lui Nea Marinica din Piata Sfatului. Nu lipsesc sângeretele alături de o varză călită și sarmale invelite in varza murata. Totul se închină cu țuică fiartă de prune din Maramureș și cu vin fiert aromat cu cuișoare.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1139
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu