Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Camara de iarna 2013

Camara de iarna 2013
(2 voturi)
Joi, 24 Octombrie 2013
Produse traditionale, muraturi taranesti si conserve de legume preparate dupa metode traditionale, vin fiert si tuica aburinda, toate le puteti gasi la cea de a V-a editie a Targului Camara de iarna care va avea loc de vineri pana duminica la Complexul Cetate. In plus bucatarii de la Aro Palace isi vor prezenta preparatele asezonate cu condimente si asociate cu branzeturi proaspete si maturate in cadrul unor ateliere unde vizitatorii pot degusta si aprecia savoarea acestora.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1003
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu